Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Gallas: Real je neslomljiv, srušit će i Barcelonu

Xabi Alonso
Reuters
13.04.2011.
u 23:38

Iako su mu novinari odmah gurnuli pod nos dva dvoboja s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka, trener madridskog Reala Jose Mourinho smiruje strasti.

- Imamo ambicije da ih prođemo, svašta je moguće, no uopće ne želimo razmišljati o polufinalu Lige prvaka s Barcelonom, kad nas s tim istim klubom prije toga čekaju ogledi u prvenstvu i finalu Kraljeva kupa - istaknuo je portugalski stručnjak kojemu je utakmica s Tottenhamom bila 500. utakmica koju je vodio kao trener koji smatra kako je dobro odlučio što je na teren poslao najbolju moguću momčad.

- Tottenham je vrlo opasna momčad. Da su zabili u prvom poluvremenu, uz ove fantastične navijače, tko zna što bi se dogodilo - ustvrdio je Mourinho.

Veznjak Reala Xabi Alonso također je komentirao buduće susrete s Barcelonom.

- Želimo se vratiti u London i učinit ćemo sve da to učinimo. Na putu nam stoji Barcelona koja nas je ove sezone već pobijedila 5:0. No, to je bilo davno, okolnosti su se u međuvremenu promijenile. Dobro se poznajemo međusobno i bit će zanimljivo vidjeti kako će se rasplesti stvari - rekao je Xabi Alonso.

Unatoč malim šansama za prolaz dalje, Tottenhamov veznjak Gareth Bale istaknuo je kako mu je ispadanje teško palo.

- Izgubili smo od bolje momčadi. Ponosni smo na naše rezultate u Ligi prvaka, nitko nije očekivao da dođemo ovako daleko - naglasio je Bale.

Njegov suigrač William Gallas vidi Real kao finaliste natjecanja.

- Unatoč minusu od četiri pogotka iz prve utakmice, željeli smo pobijediti za naše navijače. Real se pokazao nesalomljivim. Protiv Barcelone će zasjati i ostvariti dobar rezultat - predvidio je Gallas.

Strijelac jedinog pogotka Cristiano Ronaldo istaknuo je da neće biti zadovoljan dok ne podigne pehar pobjednika Lige prvaka.

- Čeka nas težak protivnik do ostvarenja tog cilja. No, Barcelona nije s drugog planeta. Igraju dobro, to je točno, no igramo dobro i mi. Puni smo samopouzdanja - rekao je Portugalac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije