Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE PRODUŽIVATI UGOVOR

Gallas na izlaznim vratima Arsenala

William Gallas
AFP
11.05.2010.
u 12:40

Prema londonskom tabloidu The Sunu, pouzdani francuski branič Williams Gallas (32) neće prihvatiti produljenje ugovora koje mu Arsenal nudi i već bi danas (utorak) mogao objaviti da napušta londonski nogometni klub.

The Sun citira izvor blizak Gallasu:

- Nešto je puklo na relaciji između Wengera (Arsenalovog menadžera) i Gallasa i čini se vrlo mogućim da neće biti ovdje sljedeće sezone.

Gallasu je Arsenal ponudio jednogodišnje produljenje ugovora uz uvjetno produljenje i na drugu godinu koje će ovisiti o njegovom broju nastupa u sljedećoj sezoni, a sve uz smanjenu plaću.

Francuski je stoper izvan travnjaka zbog ozljede gležnja još od kraja ožujka, a zahtijeva dvogodišnje produljenje uz jednaka primanja, koja se procjenjuju na otprilike 90.000 funti tjedno.

Gallas će krajem lipnja i službeno postati slobodan igrač, a već od ranije su interes za njegovim uslugama pokazali Roma i PSG. Boje Arsenala brani od 2006. godine, a prethodno je igrao za Chelsea, Marseille i Caen.

Komentara 1

FR
FrancPrešern
15:50 11.05.2010.

Gallas na izlaznim vratima Arsenala jer je navodno potpisao za zapadno balkanski gigant HNK Hajduk..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije