Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORILAČKI SPEKTAKL

Galešić: Ispao sam šupljeglav, slomljen mi je lakat

zelg galešić, ricco rodriguez (1)
Foto: Dalibor Urukalović
1/29
25.10.2013.
u 22:53

- Ispao sam budala po stoti put. Ostavio sam rukavice nasred ringa, a s njima je tamo i komad moje duše. Prvi puta nastupam doma i ispadnem tako šupljeglav - rekao je Zelg.

Bivši boksački prvak Željko Mavrović, boksački rekreativac Goran Ivanišević, K-1 prvak Mirko Filipović te još oko 4000 gledatelja su u zagrebačkoj Areni pratili zanimljive gladijatorske borbe. Nažalost po većinu njih završni ogled ovogodišnjeg serijala FFC završio je vrlo brzo. I neugodno po Puljanina Zelga Galešića. Njega je već u prvoj rundi, polugom na laktu, na predaju natjerao bivši UFC prvak Ricco Rodriguez, a Zelg se pred novinarima posuo pepelom kao što je nekad znao upravo Goran Ivanišević:

- Ispao sam budala po stoti put. Ostavio sam rukavice nasred ringa, a s njima je tamo i komad moje duše. Prvi puta nastupam doma i ispadnem tako šupljeglav. Mrzim svaki svoj potez, a volim svakog čovjeka koji je došao u dvoranu. Hvala vama novinarima što još uvijek imate mjesta za ovakvog gubitnika. Kod poluge u desnom laktu nešto je puknulo, samo se nadam da neću morati i na petu operaciju.

Kikboksač Mladen Brestovac u svom je 51. meču izborio 41. pobjedu tako da je dominirao protiv za glavu nižeg Turčina Alija Cenka. Cro Copov suvježbač nadimka Scorpion Sting "ubadao" je rukama i nogama u drugoj i trećoj rundi:

- Iznenadio me prvu rundu, krenuo na mene, osjetio sam da jako udara pa u nastavku nisam htio riskirati. Nadam se da mi je sad ova borba otvorila vrata Gloryja, najjače kikboksing organizacije.

 Rezultati:

slobodna borba:
Truhan (Hrv) - Al Said (Srb) 3:0 (KO1)
Senyei (Mađ) - Jelčić (Hrv) 3:0 (TKO3)
Trušček (Hrv) - Vuković (Aut) 3:0 (TKO1)
Barrio (Arg) - Banović (Aut) 3:0
Staring (Niz) - Delija (Hrv) 0:3 (TKO2)
Vrbinc (Slo) - Džakić (Srb) 3:0 (KO1)
Živković (Srb) - Fabjan (Slo) 3:0 (2:1)
Galešić (Hrv) - Rodriguez (POR) 0:3 (TKO1)

kikboksing:
Brestovac (Hrv) - Cenk (Tur) 3:0
Kujundžić (Hrv) - Imamović (BiH) 3:0 (KO1)
Živković (Srb) - Fabjan (Slo) 3:0 (2:1)
Hron (Čeh) - Wilnis (Niz) 3:0

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije