Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno u Argentini

Gabrielu Militu naoružani razbojnici ukrali automobil

Gabriel Milito
Reuters
11.11.2011.
u 15:24

Razbojnici su natjerali bivšeg nogometaša Barcelone da izađe iz automobila te su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Još su jednom riječi Dinamova nogometaša Adriana Calella, da je Argentina opasna za život, dobile potvrdu. Naime, tri su naoružana razbojnika u predgrađu Buenos Airesa zaustavila automobil koji je vozio bivši nogometaš Barcelone, a sad Independientea Gabriel Milito (31) i natjerala ga da izađe iz auta te se potom odvezla u nepoznatom pravcu.

Milito je odmah nazvao policiju i prijavio pljačku, a automobil je, srećom, pronađen nekoliko sati kasnije na drugom kraju Buenos Airesa.

Komentara 3

CP
copy paste
15:30 11.11.2011.

a je tipčina ovaj ljuti milito,svaka mu dala.tevez je regularni starfucker za ovog manekena.vidi ga samo na slici.......hehehhehehe.

Avatar poljicanin
poljicanin
16:55 11.11.2011.

\"copy paste\",da je on Tevez,razbojnici mu ni dlaku sa auta ne bi smijeli skinuti!

CU
cupus
23:40 11.11.2011.

izgleda kao Aboriganin ukrsten sa Italijanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije