Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE SUPERKUP

Futsal Dinamo uz podršku BBB ide po prvi tofej

Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
09.09.2023.
u 11:22

Plavi će se s omiškim gusarima susresti po 19. put u manje od četiri godine. Statistika definitivno nije na strani Zagrepčana – u 18 susreta, Futsal Dinamo ima samo četiri pobjede.

U dvorani II Sportskog doma danas će se odigrati polufinalne utakmice Superkupa u futsalu. U prvoj utakmici (16.30 sati) gledat ćemo reprizu finala Hrvatskog kupa iz prošle sezone - Futsal Pula – Šibenik 1983, a potom u 19 sati repriza finala HMNL-a - Futsal Dinamo – Olmissum). U nedjelju se igraju utakmice za treće mjesto i finale.

Pripremajući se za polufinale Futsal Dinamo je odigao dvije pripremne utakmice u kojima je zabio čak 22 pogotka. U posljednjoj provjeri uoči Superkupa Futsal Dinamo pobijedio je Uspinjaču sa 11:6, a igrao je sastav koji će igrati i danas protiv Olmissuma - Ivan Pavlić, Ante Piplica, Antonio Konsuo, Mateo Mužar, Filip Novak, Neven Zonjić, Kristian Čekol, Danijel Dekanić, Kristijan Postružin, Toni Vučković i Mihovil Prgomet.

Plavi će se s omiškim gusarima susresti po 19. put u manje od četiri godine. Statistika definitivno nije na strani Zagrepčana – u 18 susreta, Futsal Dinamo ima samo četiri pobjede. Već nekoliko dana nakon zadnje utakmice finala protiv Futsal Dinama, klub je obznanio kako na klupu dolazi poznati hrvatski futsal strateg Frane Despotović. Despotović je očigledno odradio sve razgovore s igračima i raspisao igračku križaljku Olmissuma jer je već u roku od mjesec dana zahvalio stožernim igračima Paviću i kapetanu Perišiću teBrazlcma Mouri i Rodriguinhu.U međuvremenu su se pojačali sa Slovencem Bukovcem i Fincem Vanhom.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije