Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KC Dražen Petrović

Futsal Dinamo sprema novi spektakl, igrat će u Ciboni!

futsal Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.11.2014.
u 10:57

Utakmica se igra u ponedjeljak 1. prosinca s početkom od 21 sat, karte kao i obično možete kupiti u KND BBB, na adresi Ilica 37!

Futsal Dinamo sprema novi spektakl povodom posljednjeg kola jesenskog djela prvenstva u II HMNL Sjever. Posebno je interesantno to što će Dinamo ugostiti Patriot u košarkaškom centru Dražen Petrović. Utakmica bi trebala biti prava prilika za proslavu naslova jesenskog prvaka, a nigdje na svijetu ne postoji bolje mjesto za to.

- Izuzetno nam je drago što su određene nesuglasice i nesporazumi s Ustanovom za upravljanje sportskim objektima našeg grada riješene te što su gradske institucije prepoznale našu vrijednost i doprinos razvoju sporta u gradu. Trudit ćemo se opravdati ukazano povjerenje onako kako najbolje znamo - trudom, radom i zalaganjem - rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba.

- Ova utakmica trebala bi biti prava prilika za proslavu naslova jesenskog prvaka, a nigdje na svijetu ne postoji bolje mjesto za to od  prekrasne dvorane koja nosi ime najvećeg hrvatskog sportaša. Uvjeren sam kako će naša suradnja biti uspješna te će Futsal Dinamo i u budućnosti nastupati u Draženovoj dvorani - rekao je Matija Đulvat, kapetan momčadi.

Nakon spektakularnog predstavljanja kluba, početkom rujna na Šalati, ovo će zasigurno biti događaj za pamćenje svim generacijama dinamovaca! Pozvali su sve naše članove i navijače da svojim navijanjem pomognu klubu u borbi za nova tri boda koja bi značila titulu jesenskog prvaka.

Utakmica se igra u ponedjeljak 1. prosinca s početkom od 21 sat, karte kao i obično možete kupiti u KND BBB, na adresi Ilica 37!

Nikako ne zaboravite da već sutra (srijeda 26. studeni) od 19 sati u SD Sutinska vrela, Dinamo igra četvrtfinalnu utakmicu Kupa regije Sjever protiv Kozakiva!

>>Pogledajte kako igrači Dinama i Aurelije s BBB-ima pjevaju domoljubne pjesme

Komentara 14

TO
Toma2
14:53 25.11.2014.

Svaka čast dečkima, okrenuti se sportu i nadmetanju. Pozdrav i Patriotima i čestitke na imenu :)

BU
Burn
22:04 25.11.2014.

Volim te Dinamo. To je klub svojih navijača, a ne GNK prčija. Na GNK nebi otišao ni da mi isti plati. A prazan stadion govori tisuću riječi.

RA
ragazzo
21:56 25.11.2014.

Futsal Dinamo je jedino što valja u Zagrebu, mrzim GNK prčiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije