Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica sezone

Futsal Dinamo s Rugvicom za naslov prvaka

Futsal Dinamo
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.04.2015.
u 07:00

Zanimljivo će na dan susreta biti i u Tkalčićevoj ulici, gdje će se u jednoj poznatoj pivnici igrači Dinama od podne družiti s navijačima.

Pred Futsal Dinamom je utakmica sezone. Večeras u 18 sati u dvorani II Doma sportova dočekuje drugoplasiranu Rugvicu, u utakmici u kojoj može potvrditi naslov prvaka Druge HMNL sjever. U slučaju pobjede ili neodlučenog rezultata Dinamo će i teoretski osigurati prvo mjesto, a u slučaju poraza, u posljednjoj utakmici protiv Siscije Rugvica može do naslova koji znači razigravanje za prvu ligu s ostalim regionalnim prvacima. Zanimljivo će na dan susreta biti i u Tkalčićevoj ulici, gdje će se u jednoj poznatoj pivnici igrači Dinama od podne družiti s navijačima. (hd)

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:37 26.04.2015.

Nema predaje!

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
13:57 26.04.2015.

Ajmo Dinamo, nema predaje! Do 1.lige zajedno!

TO
Toma2
10:58 26.04.2015.

Dom sportova će se tresti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije