Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALATA

Futsal Dinamo sezonu započinje spektaklom - stiže Nottingham!

Futsal Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
21.08.2015.
u 10:54

Sportski i medijski spektakl održat će se 5. rujna, a događaj će uz prvu momčad na čelu s novim trenerom - legendom hrvatskog futsala Mićom Martićem.

Kada je prošle godine MNK Futsal Dinamo odlučio momčad i projekt predstaviti na Šalati, malo tko je očekivao spektakl koji će nekoliko dana biti važna vijest u sportskim medijima. Tih dana društvene mreže bile su užarene od dojmova, filmića i fotografija, osjećalo se da se u gradu dogodilo nešto važno. Nakon što je odigrana uspješna sezona u kojoj je Futsal Dinamo suvereno zavladao drugoligaškim terenima, a po posjećenosti se mjerio s najvećim sportskim kolektivima u gradu, klupski čelnici odlučili su da se i ova sezona otvori na kultnoj Šalati.

Sportski i medijski spektakl održat će se 5. rujna, a događaj će uz prvu momčad na čelu s novim trenerom - legendom hrvatskog futsala Mićom Martićem, uveličati i legende Dinama, hrvatskog malog nogometa te gostujuća ekipa iz engleskog Nottinghama, za koji je igrala i najveća zvijezda ovog sporta - Falcao! Za sada valja reći kako su dolazak obećali i igrači koji s pravom nose titulu idola BBB, a puni sastavi i imena svih momčadi za sada se drže u tajnosti.

Prošla natjecateljska godina bila je vrlo uspješna za Futsal Dinamo jer su iz II. HMNL sjajnim igrama ušli u I. ligu. Kao najavu Šalate, ali i cijele prvoligaške sezone izjavu je dao Mićo Martić.

- Gledat ćete Dinamo koji će ići na pobjedu bez obzira protiv koga igrao. I na Šalati i tijekom cijele sezone obećavamo atraktivnu igru i zalaganje koje opravdava ime i dres koji nosimo. Uopće ne sumnjam da će i naša vjerna publika biti na visini. Znamo što tim ljudima znači ovaj klub i nogomet općenito i to nam je glavni motiv - u dahu je izrekao Martić.

Kako zadaća ovog članskog kluba nije samo sport, već i djelovanje u zajednici te pomaganje potrebitima, Dinamo je ovaj puta organizirao humanitarnu akciju u suradnji s udrugom “Jedni za druge” koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom uz pomoć terapije jahanjem. Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana udruzi kako bi se pomoglo njezinu radu.

U tu svrhu Futsal Dinamo će izraditi majice s vlastitim grbom, a dizajn će se odabrati između više od 20 prijedloga navijača koji su zaprimljeni. Majice će biti dostupne u BBB fan shopu u Ilici 37 te na predstavljanju kluba na Šalati. Sav novac zarađen na majicama bit će doniran udruzi "Jedni za druge".

Informacije o kupnji karata i ostalim detaljima spektakla na Šalati, klub će obznaniti naknadno.

>> Futsal Dinamo dobio prvog predsjednika nakon povijesnih izbora

Komentara 15

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:35 21.08.2015.

Izvrsno!

TO
Toma2
11:08 21.08.2015.

Konačno Šalata pa prvenstvo!

PP
pp
15:20 21.08.2015.

Pozitivna priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije