Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORLJETNI DIO

Futsal Dinamo igra protiv jedine momčadi koju dosad nisu pobijedili

Futsal Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
12.03.2015.
u 17:10

Kozakiv jedina momčad koju Dinamo u dosadašnjem djelu prvenstva nije uspio pobijediti, u drugom kolu II. HMNL Sjever rezultat je bio 2:2.

U petak 13. ožujka s početkom u 21 sat momčad  Futsal Dinama u dvorani u Sutinskim vrelima odmjerit će snage s Kozakivom. Dinamo je nakon uvjerljivog otvaranja proljetnog djela prvenstva protiv Siscije (11:1) odlučan u namjeri da što prije osigura svoje mjesto u doigravanju za prvu ligu.

Kozakiv je pak uspio kreirati senzaciju u prošlom kolu pobijedivši Dinamovog glavnog konkurenta za naslov Rugvicu rezultatom 5:2. Tako se Dinamo odvojio na 4 boda i protiv Kozakiva željet će potvrditi tu prednost. Dodatnu draž susretu daje i činjenica kako je Kozakiv jedina momčad koju Dinamo u dosadašnjem djelu prvenstva nije uspio pobijediti, u drugom kolu II. HMNL Sjever rezultat je bio 2:2.

Iz Dinamovog tabora stižu vijesti kako će svoju premijeru napokon dočekati Nikola Perković, pojačanje pristiglo iz Livna koji je već u prijateljskoj utakmici protiv Dobovca dao naslutiti kako će biti veliko pojačanje u nastavku sezone.

Ulaznice za ovu utakmicu mogu se kupiti u KND BBB, Ilica 37, a na dan utakmice i na blagajnama dvorane po cijeni od 25 kuna.

>> Futsal Dinamo u petak nastavlja borbu za prvo mjesto

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:22 12.03.2015.

Svaka čast!

TO
Toma2
20:27 12.03.2015.

Ajmo Dinamo! Nema opuštanja

ED
europski dinamo
21:58 12.03.2015.

Kad je karusel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije