Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''SNAĐI SE, DRUŽE''

Fulham u Hamburg vlakom, Liverpool u Madrid kombinirano

Liverpool
Reuters
20.04.2010.
u 16:17

U četvrtak se u Hamburgu i Madridu igraju prve polufinalne utakmice Europa lige. Gostujući klubovi s Otoka, Fulham i Liverpool, aranžirali su prijevoz na različite načine.

Jednostavnije će koliko-toliko ispasti nogometašima Fulhama, koji na gostovanje kod HSV-a putuju vlakom, bez presjedanja, tunelom ispod La Manchea.

Liverpool će do Madrida, gdje ih na Vicente Calderonu očekuje Atletico, promijeniti tri vlaka samo da bi došli do Bordeauxa. Nakon toga će letom stići iz Francuske do glavnoga španjolskog grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije