Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHAMPIONSHIP

Fulham protiv Brentforda za plasman u Premier ligu

Championship Play-Off Semi Final Second Leg - Fulham v Cardiff City
Foto: Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
31.07.2020.
u 00:04

Iako su oba sastava do kraja dvoboja imala niz odličnih prilika, rezultat se više nije mijenjao pa će Fulham u utorak na Wembleyu imati priliku vratiti se u društvo najboljih iz kojega je ispao u svibnju prošle godine

U finalu doigravanja za plasman u prvu englesku nogometnu ligu igrat će Brentford i Fulham, nakon što je Brentford još u srijedu u polufinalu izbacio Swansea City s ukupnih 3-2, u četvrtak je i Fulham s ukupnih 3-2 nadigrao drugi klub iz Walesa Cardiff City.

U uzvratu igranom na Fulhamovu Craven Cottageu Cardiff City je pobijedio s 2-1 (1-1), ali to mu nije bilo dovoljno da nadoknadi 0-2 zaostatak iz prvog dvoboja igranog prije tri dana.

Cardiff je poveo preko Nelsona u 8. minuti, on se najbolje snašao u petercu domaćih nakon udarca iz kuta, ali samo minutu potom Kebano je poravnao nakon odličnog proigravanja Reida. Prekid početkom nastavka donio je novu prednost gostima, u 47. minuti najspretniji pred vratima domaćih nakon auta bio je Tomlin.

Iako su oba sastava do kraja dvoboja imala niz odličnih prilika, rezultat se više nije mijenjao pa će Fulham u utorak na Wembleyu imati priliku vratiti se u društvo najboljih iz kojega je ispao u svibnju prošle godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije