Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Fulham iznenadio i srušio Everton, Arsenal preskočio Leeds

Everton v Fulham - Premier League - Goodison Park
Foto: Jason Cairnduff/Press Association/PIXSELL
1/3
14.02.2021.
u 23:24

Everton je ovim porazom propustio veliku priliku bodovno se poravnati s gradskim rivalom Liverpoolom na četvrtom mjestu ljestvice, ostao je sedmi sa 37 bodova, tri manje od Liverpoola

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Fulham je iznenađujuće kao gost svladao Everton sa 2:0 (0:0).

Oba gola na utakmici postigao je novi igrač Fulhama Josh Maja (48, 65).

Everton je ovim porazom propustio veliku priliku bodovno se poravnati s gradskim rivalom Liverpoolom na četvrtom mjestu ljestvice, ostao je sedmi sa 37 bodova, tri manje od Liverpoola, a dva od petog Chelseaja i šestog West Ham Uniteda.

Fulham je, pak, ostao u zoni ispadanja, nalazi se na 18. mjestu sa 18 bodova, sedam manje od 17. Newcastle Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u nedjelju je Arsenal preskočio su Leeds United na ljestvici engleskog prvenstva svladavši ga u međusobnom susretu sa 4:2 (3:0). Trostruki strijelac za Arsenal bio je Aubameyang (14, 40-11m, 48), a jedan je gol postigao Bellerin (45), dok su poraz gostiju ublažili Struijk (59) i Helder Costa (69). Arsenal je sada 10. na ljestvici sa 34 boda, dva više od 11. Leedsa.

Igrači Manchester Uniteda još jednom kiksali protiv momčadi iz zone ispadanja odigravši na gostovanju kod West Bromwich Albiona 1:1 (1:1). Domaćin je poveo na samom otvaranju utakmice golom Diagnea (2) koji je nadskočio Lindelofa pred gostujućim golom, a poravnao je Bruno Fernandes (44) izvrsnim voljeom na isteku prvog dijela. U nastavku se rezultat nije mijenjao pa sada drugi Manchester United ima 46 bodova, kao i treći Leicester City, dok mu vodeći Manchester City bježi sedam bodova uz utakmicu manje. WBA je ostao 19. sa 13 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO: Priprema izložbe Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije