Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE FA KUPA

Fulham i Tottenham bez golova

Luka Modrić
AFP
06.03.2010.
u 20:33

Momčadi Fulhama i Tottenhama odigrale su 0-0 na Craven Cottageu u četvrtfinalnoj utakmici FA Cupa, pa će o sudioniku polufinala odlučivati ponovljeni dvoboj na White Hart Laneu.

Za momčad Tottenhama, ništa novoga. I u prethodne dvije runde su daljnji prolaz ostvarivali u ponovljenim dvobojima, protiv Leedsa i Boltona.

Vedran Ćorluka, Luka Modrić i Niko Kranjčar odigrali su cijelu utakmicu za Tottenham koji je bio bolja i konkretnija momčad na travnjaku, ali nije uspio izraditi akciju iz koje bi se izrodio pogodak. Kranjčar je bio najaktivniji igrač gostiju, imao je dosta pokušaja, nekoliko dobrih, ali niti jedan dovoljno dobar za postizanje pogotka.

Gosti su imali 54% posjeda lopte, četiri udarca više na gol i 9 kornera, sedam više od domaćina. Ništa od toga nije im bilo dovoljno.

Zanimljivo je spomenuti da je ovo bio treći susret londonskih klubova ove sezone, a drugi na stadionu Fulhama. I onaj prvenstveni, odigran dan nakon Božića prošle godine, završio je također rezultatom 0-0, dok je Tottenham na White Hart Laneu krajem siječnja slavio pobjedu s 2-0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije