Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u prometu

Fulham i Liverpool moraju na putovanja

Liverpool
AFP
19.04.2010.
u 20:04

Usprkos kaosu u zračnom prometu u Europi, Europska nogometna federacija (UEFA) nije odgodila niti jednu utakmicu u Ligi prvaka ili Europa ligi koje su na rasporedu ovoga tjedna.

Momčad Barcelone i njezino prateće osoblje putovali su, tako, 12 sati do Milana, odredišta prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Intera u utorak. Na dugačko putovanje osuđen je i Lyon uoči gostovanja kod Bayerna u srijedu, a ista sudbina čeka i engleske klubove Fulham i Liverpool, koji su u četvrtak gosti u prvim dvobojima polufinala Europa lige.

U Fulhamu, koji gostuje u Hamburgu kod HSV-a, se ipak nadaju da će u srijedu moći krenuti na put avionom, no, ako to ne bude moguće, u klubu su već pripremili i alternativni način putovanja. Fulhamovi navijači, koji su planirali otputovati na utakmicu protiv HSV-a zrakoplovom, možda će morati propustiti najvažniju europsku utakmicu u povijesti kluba iz zapadnog Londona.

U još nezavidnijoj situaciji je Liverpool, koji gostuje kod Atletica u Madridu. U klubu s Anfielda su također pripremili aranžman na putovanje koje ne uključuje let avionom, ali bi umor igrača doista mogao biti odlučujući faktor, ako se uzme u obzir da ih u ponedjeljak navečer očekuje prvenstvena utakmica protiv West Hama, a nakon toga bi trebalo prevaliti dionicu od 2600 milja!

UEFA je u svom priopćenju navela da zasad nema niti jedne odgode, ali ipak nije odbacila niti takvu mogućnost. Iz UEFA-e su poručili da će pažljivo pratiti situaciju vezanu za putovanja momčadi na odredište utakmica, te biti u bliskom kontaktu s oba engleska kluba koji moraju na put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije