Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda bedrenog mišića

Fuenlabrada čeka oporavak Popovića, neće tražiti zamjenu

Marko Popović
Igor Kralj/PIXSELL
12.03.2016.
u 11:40

"Razdoblje oporavka, tijekom kojeg bi mogao biti izvan terena, moglo bi trajati oko mjesec dana“, navedeno je u priopćenju kluba iz jugozapadnog predgrađa Madrida.

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva Fuenlabrada priopćila je kako će čekati oporavak hrvatskog košarkaša Marka Popovića (33), koji će zbog ozljede desne noge izbivati s terena mjesec dana, te neće na tržištu tražiti zamjenu.

Hrvatski košarkaš ozlijedio je stražnji bedreni mišić desne noge prošlu nedjelju u domaćoj utakmici protiv Valencije, te je parket napustio u 25. minuti susreta, a Fuenlabrada je izgubila sa 81-86.

"Razdoblje oporavka, tijekom kojeg bi mogao biti izvan terena, moglo bi trajati oko mjesec dana“, navedeno je u priopćenju kluba iz jugozapadnog predgrađa Madrida.

"Popović nam je bitan, no prihvatili smo da je ozlijeđen, te smo pripremili ostale igrače da ga zamijene u nadolazećim utakmicama“, rekao je trener José Ramón Cuspinera.

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac potpisao je prošli mjesec novi dvogodišnji ugovor sa  Fuenlabradom čiji je najbolji strijelac. Popović je u Fuenlabradu došao prošlog ljeta te je trebao ostati do kraja sezone, no dobre partije i iznenađujući rezultati, među kojima i pobjeda nad europskim i španjolskim prvakom Real Madridom, potaknuli su klupske čelnike na produženje suradnje.

>>Marko Popović produžio ugovor sa Fuenlabradom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije