Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NERED' U ORLOVIMA

FSS se predomislio: Mihajlović ipak odlazi s klupe Srbije?

Siniša Mihajlović (1)
Jurica Galoić/Pixsell
25.03.2013.
u 08:44

Zdravko Kuzmanović nije se vratio u Inter zbog ozljede, pišu srpski mediji, nego je Mihajloviću poručio da neće igrati za reprezentaciju dok je on izbornik

Preokret u Srbiji! Iako je FSS davao potpunu podršku izborniku Siniši Mihajloviću nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru, uz objašnjenje kako treba nastaviti s projektom koji je započeo, ta priča ipak ne drži vodu. U FSS-u, piše srpski Sport, jedva čekaju da ga se riješe, a odluka o prekidu suradnje bit će donesena nakon detaljne analize onoga što je Miha dosad napravio s momčadi.

Mihajloviću ništa još nije rečeno da se ne bi narušila atmosfera uoči utakmice sa Škotskom sutra, no članovi FSS-a potpuno su razočarani onim što je Srbija pokazala Zagrebu. Ne kriju da bi ga rado odmah vidjeli kako odlazi, no ipak će pričekati kraj kvalifikacija, ponajviše zbog unosnog ugovora koji će Mihajloviću u svakom slučaju morati isplatiti, a bez plasmana na SP ionako su već praktički ostali.

U tekstu dodaju kako je Zdravko Kuzmanović zapravo samovoljno otišao s priprema, ali ne zbog ozljede. Igrač Intera vratio se u Italiju navodno ljutit što je utakmicu u Maksimiru gledao s tribina.

"On je fin dečko pa nije htio unijeti negativnu atmosferu među suigrače. Sačekao je da utakmica završi, a onda poručio Mihajloviću da se ne igra s njegovom reputacijom. Više neće igrati za reprezentaciju dok je Mihajlović izbornik", pišu srpski mediji.

>> Ćiro: Srbi, svaka čast! Sve ste nas posramili usred Zagreba

Komentara 16

VI
Vid
10:35 25.03.2013.

Neki u medijima jos ne shvacaju da je Srbija druga drzava a nevazne vijesti iz te drzave zanimaju nas kao i vijesti iz Tanguzije .

Avatar mnogotaman
mnogotaman
10:36 25.03.2013.

vid nebi rekao da je to baš tako...

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:06 25.03.2013.

Ako ga misle smijenit, bolje da to naprave sad, kako bi novi izbornik imao vremena pripremit nešto za Belgiju u lipnju. Najgore za nas bi bilo da Srbi dobiju novog izbornika prije utakmice s nama u rujnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije