Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Frustrirani Perišić: Želim igrati!

Ivan Perišić
www.bvb.de
15.03.2012.
u 15:09

Naš reprezentativac Ivan Perišić (23) nezadovoljan je statusom u Borussiji Dortmund i to je javno iskazao u razgovoru za “Kicker”

– Došao sam u ovaj klub da bih igrao, a ne sjedio na klupi! Želim igrati i, kad vidim da momčad pobjeđuje, a ja sam na klupi, poželim “umrijeti” – jadao se Perišić.

Za 5,5 milijuna eura Perišić je, podsjetimo, prošloga ljeta došao iz Bruggea i potpisao petogodišnji ugovor.

– Izabrao sam Dortmund jer sam čuo da je to sjajan klub za nadarene mlade igrače iz Europe, nadao sam se igri. Ali, sad vidim da nije tako i ne želim više čekati da se netko ozlijedi ili dobije kartone pa da dobijem mjesto u sastavu.

Frustrirani Perišić ove je sezone odigrao ukupno 19 utakmica za Dortmund – pet puta je bio starter, a u čak 14 navrata ulazio je s klupe i zabio tri gola...

– Zabio bih i više golova kad bih češće igrao! Moram dobiti više šansi, nezadovoljan sam ovim statusom povremenog “jokera”. Ne budem li igrao u Dortmundu, uvijek postoji mogućnost igranja u nekom drugom klubu – rekao je Perišić za “Kicker”, najavivši tako možebitnu promjenu sredine u ljetnom prijelaznom roku.

No, ima čvrsti ugovor do 2016. godine i sve ovisi o tome što će reći sportski direktor Michael Zorc i trener Jürgen Klopp.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije