Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA - REAL M. 3:2

Frustirani Mourinho Guradiolona pomoćnika pogodio prstom u oko

\'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stad
\'LLUIS GENE\'
18.08.2011.
u 01:04

Barcelona je osvojila svoj prvi ovosezonski trofej. U uzvratu Superkupa kod kuće je pobijedila Real Madrid 3:2

Bila je to burna nogometna noć na Nou Campu. Prepuna frustracija i strasti, a sve je ne kraju ipak pripalo Barceloni koja je u uzvratnoj utakmici Španjolskog superkupa sa 3:2 slavila protiv madridskog Reala. Najljući rival iz španjolske prijestolnice ipak je ostao na korak od cilja. Nije im bilo dovoljno 2:2 iz prve utakmice na Santiago Bernabeu. Frustrirani Mourinho na kraju je prstom u oko ubo Barcelonina pomoćnog trenera Tita Vilanovu. U katalonske vitrine sletio je prvi ovosezonski trofej i ukupno deseta titula Španjolskog superkupa.

Jose Mourinho ipak još uvijek nije pronašao formulu protiv Barcelone. A sigurno će se o zadnjih petnaestak minuta na Nou Campu još dugo pričati. Dva crvena kartona za Real (Özil i Marcelo) i jedan Davidu Villi označio je erupciju strasti na uzavrelom Nou Campu. I dok će se u Madridu opet sigurno, između ostaloga baviti sudačkim odlukama, u katalonskoj prijestolnici divit će se Messijevoj genijalnosti. Argentinski je napadač dvama pogocima (45. i 88. minuta) poveo svoju momčad prema pobjedi. Madriđane je načeo Iniesta u 15. minuti, a pet minuta kasnije poravnao je Cristiano Ronaldo. Kada je Karim Benzema u 82. minuti postigao pogodak za 2:2 činilo se da će to biti najduža nogometna noć i da će sraz dvaju divova odužiti do sitnih sati. No, kraj je, kao i mnogo puta u posljednje dvije sezone označio Messi pogotkom u spomenutoj 88. minuti utakmice. Veliki sraz Barcelone i madridskog Reala zapravo je najava kako ćemo i ove sezone gledati možda i najneizvjesniju borbu za naslov prvaka u Španjolskoj.

Ako još jednom uspije trijumfirati u Primeri, Josep Guardiola ostat će upamćen kao najveći svih vremena u Španjolskoj gdje još definitivno nije došlo do dogovora između udruženja nogometaša i vodstva lige. Prvenstvo dakle neće početi ovaj vikend.

Kasnije opširnije

Komentara 17

HM
hm12345
01:22 18.08.2011.

Glupo je svaki puta napisati da je Messi pobjedio nekoga, kad je zbog slučaja reprezentacija dokazano da Messijeva igra uvelike ovisi o njegovim klupskim suigračima. Njih nema u reprezentaciji i rezultat znamo. Daleko od toga da nije genijalan, ali veliki dio toga snose i njegove kolege u Barceloni, a uvijek se ističe Messi.

ZM
zmaj5
01:30 18.08.2011.

Večeras je Mourinho definitivno ubio nogomet,uništio Ronalda,napravio od Reala kupleraj. Zato česitke Dinamu,vidimo se u Maksimiru u LP u grupi sa Barcelonom,ali i sa Messijem

OB
-obrisani-
01:19 18.08.2011.

messi je mesija u nogometu a tek kad dode sa barcelonom u zagreb hajduk platio da dodu sa drugom ekipom a dinamo ce zaraditi sa najboljom postavom uuuuuuh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije