Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGER AN-NING

Franko Škugor u naletu: pobijedio i 68. igrača svijeta!

Franko Škugor
Slavko Midžor/PIXSELL
07.05.2015.
u 19:30

U drugom kolu postigao je fantastičan uspjeh, nadjačao je 68. tenisača svijeta Australca Sama Grotha sa 7:6 (4), 4:6, 6:1 i ušao u četvrtfinale.

Nakon što je osvojio ATP challenger u An-Ningu (Kina), 27-godišnji Šibenčanin Franko Škugor nastavio je s pobjedama i na challengeru u Busanu (Južna Koreja).

U drugom kolu postigao je fantastičan uspjeh, nadjačao je 68. tenisača svijeta Australca Sama Grotha sa 7:6 (4), 4:6, 6:1 i ušao u četvrtfinale.

Iza njega je sada niz od sedam pobjeda, a već postignuto u Koreji omogućuje mu napredak za još 29. mjesta i povratak u Top 300 svjetskog tenisa (trenutačno je 289.). Ukupno je u dva tjedna preskočio 258 mjesta!

>> Škugor skočio 229 mjesta, Ćoriću renking karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije