Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se novi trener

Frank de Boer odbio Liverpoolovu ponudu

\'Ajax coach Frank de Boer arrives for a press conference at the KNVB in Zeist on July 29, 2011, two days ahead of a football match against FC Twente at the Amsterdam Arena for the first game of the s
\'Sander KONING\'
21.05.2012.
u 13:08

Nekadašnji prvak Liverpool nema sreće s odabirom novog trenera jer su ih već dvojica trenera odbila.

 Trener Ajaxa Frank de Boer odbio je Liverpoolovu ponudu da zamijeni nedavno otpuštenog Kennyja Daglisha izjavivši da želi dovršiti projekt koji je počeo s poznatim nizozemskim klubom.

– Osjećam se počašćenim njihovom ponudom, ali uistinu želim dovršiti što sam započeo – izjavio je trener Ajaxa.

De Boer je drugi trener koji je odbio poznati engleski klub. Brendan Rodgers, trener Swansea, odbio je uopće razgovarati s čelnicima Liverpoola o ponudi za posao. Iako čelništvo Liverpoola ima popis mogućih trenera koji bi mogli spasiti nekadašnjeg prvaka, taj popis biva sve kraći s obzirom na to da svi treneri kojima su iznijeli ponudu odbijaju uopće razgovarati s njima.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:07 21.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije