Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni turnir

Francuzi s maksimalnim učinkom prvi, Hrvatska posljednja nakon tri poraza

Bjelovar  kosarka
Damir Spehar/PIXSELL
14.07.2010.
u 15:34

Bjelovarski turnir kadetskim je uzrastima bio generalna proba za predstojeći EP u Crnoj Gori početkom kolovoza.

Košarkaški klub Bjelovar drugu godinu zaredom pokazao se sjajnim domaćinom međunarodnog košarkaškog turnira četiriju kadetskih reprezentacija, koji je ujedno bio generalna proba za predstojeće Europsko prvenstvo zakazano za početak kolovoza u Crnoj Gori.

Nakon trodnevnih ogleda Francuzi su s maksimalnim učinkom slavili naslov pobjednika, drugo je mjesto pripalo kadetima Crne Gore, treće predstavnicima Rusije, dok su hrvatski reprezentativci s tri poraza bili posljednji. Drugoplasirani Crnogorci, kao domaćini skorašnjeg EP-a, imali su poseban razlog za zadovoljstvo, s obzirom na to da je igrač iz njihovih redova Nikola Ivanović proglašen najboljim strijelcem i igračem turnira.

Iz hrvatskog stožera ističu kako je podbačaj vezan uz brojne ozljede i otkazivanje igrača, a loša igra preslika je fizičke nepripremljenosti, na kojoj će se do EP-a morati dodatno poraditi želi li se postići neki rezultat, jer našima je u sve tri utakmice ponestajalo snage u četvrtoj četvrtini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije