Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema navale
Povratak na članak

Francuze Dinamo ne zanima baš previše, ulaznice po samo 15 eura

Lyonovi su izgledi protiv Dinama, po Skoblarovu mišljenju, 55 posto, kaže da Lyon nije tako jak kao kad je u njemu igrao Juninho...

Komentari 7

ZB
ZG = BG
21:42 26.09.2011.

Zadnje vrijeme nisam bas na sportalu jer se tu pise kad se i kako neko iz dinama pos**o ili kakve ko carape nosi itd. Ali vidi vraga kako ih nije sram tih francuza da dinamo daju gledat u bescjenje za za nekih pisljivih 15 eura. Izgleda da nisu svjesni velicine koja im dolazi.i da njihovi novinari ne pisu o tome koji sapun koristi samir ili pokrivac.

VL
VE
Velikogoričan56
22:02 26.09.2011.

Nisi trebao doci ni sad, ..

VL
MA
matildica
22:04 26.09.2011.

bokček ti jedan bogi ciganski

VL
RA
Rafael
02:28 27.09.2011.

Ne igra Lyon, tako se ne zove klub koji igra protiv Dinama iduću utakmicu u Ligi prvaka . Klub se zove Olympique , a ne znam zašto hrvatski mediji uporno ignoriraju pravo ime kluba , glupavo pišući ime grada . Znam da u još jednom francuskom gradu , Marseilleu , postoji istoimeni klub, ali onda se naglasi koji klub iz kojega grada . Dinamu ne bi bilo pravo da ga netko naziva imenom grada, jer grad ima više klubova . Uostalom, informacija : Lyon je netočna i mediji bi trebali prenosti točne, a ne priglupe informacije !

VL
JO
jolly
06:29 27.09.2011.

Činjenica je da velikim klubovima pa i njihovim navijačima) ova faza natjecanja nije toliko zanimljiva jer smatraju da će proći dalje, makar negdje i izgubili koji bod.

VL
SE
serđo
08:09 27.09.2011.

kaj je tu čudno, pa to je njima za cjenovni rang kao kad su tu dolazili nefči, helsinki i malme. još nas dosta i cijene.

VL
BO
bomba
15:32 27.09.2011.

Sad se čudite zašto je Dinamo dao onakve cijene u pretkolima. Pa da se napune stadioni da bude ozračje na nivou LP i da se napokon kvalificiraju u glavni turnir. Pazite LP je u tijeku a 15 € karta. Hoće pun stadion a ne poluprazan radi ozračja jer znaju da se na ovim utakmicama odlučuje plasman. Dinamo nije magnet za ostale navijače u skupini i zato budimo realni dinamo toliko i vrijedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.