Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biciklizam
Povratak na članak

Francuz Pinot osvojio Giro di Lomardija

Pinot (28) je do svoje najveće pobjede u karijeri stigao odvojivši se od prošlogodišnjeg pobjednika, Talijana Vincenza Nibalija (Bahrain) 15-ak kilometara prije cilja te je u Como stigao sa 32 sekunde prednosti.

Komentari 1

SA
samoborka
20:56 13.10.2018.

Giro di LombardiJa. Nov'nari Vecernjeg su prvi na svijetu otkrili da Talijani u svojoj abecedi imaju slovo J. To do sada ni sami Talijani nisu znali,a bogami ni ja koja sam ucila talijanski koju godinicu. Znaci..neuki novinari Vecernjeg lista..ovako vam vam to ide; Naziv te utrke je Giro di Lombardia. Lombardija s J se pise kada govorite o konkretnoj regiji u Italiji koja se tako zove i pise prilagodjeno hrvatskom jeziku. Ali kada navodite naziv doticne utrke,onda ga morate navesti onako kako se on tocno zove,a to je Giro di Lombardia! Znaci,ako se osoba u Italiji zove Massimo, onda cete tako napisati njegovo ime i u Hrvatskoj,a ne prevesti ga u Maksimilijan, jer je to naprosto ime,nesto sto je takvo kakvo je te se ne prevodi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.