Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ep u barceloni

Francuz Lemaitre prvak ispred Francisa

'France\'s Christophe Lemaitre (L) crosses first the finish line ahead off France\'s Martial Mbandjock (2ndR) and Great Britain\'s Dwain Chambers (L) as they compete in the men\'s 100m final at the 20
'PIERRE-PHILIPPE MARCOU'
28.07.2010.
u 23:45

Francuz Christophe Lemaitre novi je prvak Europe na 100 metara. Pobijedio je u vremenu 10,11 sekundi ispred Britanca Marka Lewisa Francisa (10,18) i svog sunarodnjaka Martinala Mbandjoka.

U finalu je jako loše startao, no i s prosječnom brzinom od 35,53 kilometra na sat stigao je prvi na cilj. Ima samo 20 godina i prvi je bijelac koji je 100 metara trčao ispod deset sekundi. Bilo je to početkom srpnja kada je na mitingu u Valenceu trčao 9,98 sekundi. (dm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije