Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK DOMINACIJE

Francuskinje uvjerljive na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Instagram
06.10.2021.
u 23:38

Dvije najbolje reprezentacije iz skupine će izboriti plasman na završni turnir kojeg će od 4. do 20. studenoga 2022. zajednički organizirati Slovenija, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Rukometašice Francuske, aktualne olimpijske pobjednice, s uvjerljivih su 38:22 (19:12) svladale reprezentaciju Češke u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. u skupini 4, u kojoj se nalazi i hrvatska izabrana vrsta koja će u četvrtak (17.30 sati) u Rijeci ugostiti Ukrajinu.

Čak četiri francuske rukometašice postigle su po pet pogodaka: Meline Nocandy, Coralie Lassource, Tamara Horacek i Pauletta Foppa. U češkoj reprezentaciji su najefikasnije sa po tri pogotka bile Kamila Kordovska i Marketa Jerabkova.

Upravo će Češka biti sljedeći suparnik izabranicama Nenada Šoštarića koje će u nedjelju, 10. listopada, gostovati u Zlinu.

Dvije najbolje reprezentacije iz skupine će izboriti plasman na završni turnir kojeg će od 4. do 20. studenoga 2022. zajednički organizirati Slovenija, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije