Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veznjak tražen u europi

Francuski mediji: PSG Dinamu nudi Kežmana u zamjenu za Badelja

Milan Badelj
Marko Prpić
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
11.04.2010.
u 19:33

Pariški klub još jedan je u nizu koji pokazuje interes za Dinamovog veznjaka, a Mamiću bi navodno ponudili i Kežmana.

Milan Badelj na meti je PSG-a, pišu francuski mediji.

Francuzi ga opisuju kao nasljednika Luke Modrića u Dinamu koji je ''eksplodirao'' upravo nakon što je Luka otišao u Tottenham. No, vjeruju kako će pariški klub imati težak posao odluči li se ozbiljno na dovođenje veznjaka plavih. Razlog tomu je niz europskih velikana koji u redu čekaju na istu 'robu': CSKA, Bayern, Bayer Leverkusen, Inter, Lyon te Manchester United.

Kako bi začinili ponudu za Dinamo, a i smanjili cijenu transfera, navodno će u nju biti uključen nedavno spominjan Mateja Kežman.

Podsjetimo, i srpski napadač i Dinamo odbacili su mogućnost bilo kakve suradnje kada se prije par tjedana za Kežmana govorilo kako u ljetnom prijelaznom roku stiže u Maksimir.

 

Komentara 11

KR
kroon
00:05 12.04.2010.

matija kezman, matija gubec isti k.... drugo pakovanje...srbi u dinamu ma neeeeeee...balaban bosko, djed silvija marica banjalucanin ma neeee mara je legenda dinama i cisti rvat...da ali u limburgu mjesecu

RA
RAV
19:49 11.04.2010.

Kezman u Dinamo. . . .bi bio slag na Mamicevu tortu . . .i zato se ne bih ni cudio njegovoj odluci . . .Ma koliko god je on dobroga Dinamu napravio,jos vise je ZASRO . . .

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:42 11.04.2010.

nemam osobno niš protiv srba al srbina u dinamu nebumo vidli još duuuuuuže vrijeme, ako ne i nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije