Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Francuska odustala od kandidature za domaćinstvo jedne od skupina

Ruska teniska reprezentacija treći put u svojoj povijesti osvojila je Davis Cup, dok je Hrvatska u svom četvrtom finalu upisala drugi poraz
Sanjin Strukic/PIXSELL
19.04.2022.
u 23:11

Prošloga mjeseca je FFT uložio žalbu Međunarodnoj sportskoj arbitraži (CAS) zbog "nepravednog isključivanja" iz procesa dobijanja domaćinstva, ali je ipak dobio mogućnost preuzimanja jedne skupine umjesto Malage.

Francuski teniski savez (FFT) objavio je kako odustaje od kandidature za domaćinstvo jedne od skupina završnice Davis Cupa zbog "teških financijskih i organizacijskih uvjeta".

Međunarodni teniski savez (ITF) prvotno je kao gradove domaćine natjecanja po skupinama, koje će se održati od 14. do 18. rujna, imenovao Bolognu, Glasgow, Hamburg i Malagu, ali nakon što je Malagi dodijeljeno domaćinstvo završnice koja će se održati u studenome otvorilo se jedno mjesto za domaćinstvo natjecanja po skupinama.

Prošloga mjeseca je FFT uložio žalbu Međunarodnoj sportskoj arbitraži (CAS) zbog "nepravednog isključivanja" iz procesa dobijanja domaćinstva, ali je ipak dobio mogućnost preuzimanja jedne skupine umjesto Malage. No, nakon detaljnog proučavanja pravilnika vezanog uz to što se očekuje od domaćina FFT je odustao od te mogućnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije