Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO DVA ZLATA

Francuska legenda osuđena zbog pedofilije: Kad sam saznao da ima 13 godina, bio sam zaprepašten

Zagreb: ?etvrtfinalna utakmica Lige prvaka, Croatia Osiguranje Zagreb - Kiel
Foto: Danijel Berkovic
24.03.2023.
u 11:13

Krenulo je s koronom, kada se počeo prepuštati homoseksualnim iskustvima. Policija je pretresala stan u kojem je živio sa suprugom i kćeri.

Nekadašnji rukometaš Francuske Bruno Martini početkom 2023. osuđen je na godinu dana uvjetnog zatvora zbog iskorištavanja maloljetnika i snimanja dječje pornografije. Čovjek koji je od 2021. predsjednik francuske nacionalne rukometne lige ispričao je kako se sve dogodilo za francuski L'Equipe. Krenulo je tijekom lockdowna...

- Počelo je s koronavirusom. Mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gdje su mladi i gdje dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snapchat, gdje je sve puno odraslih", rekao je Martini pa dodao:

- Dijete me kontaktiralo na Snapchatu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga išao tražiti. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me sram. Policija je pretresla stan u kojem sam živio sa suprugom i kćeri te odnijela računalo. Jako me sram - zaključio je.

S francuskom je reprezentacijom bio svjetski prvak 1995. i 2001. godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije