Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francesco Guidolin:

Juve je s Mandžukićem dobio na iskustvu, ali Džeko i Salah više znače

Mario Mandžukić
13.08.2015.
u 19:00

'Rimski klub ima izbalansiranu momčad. Konačno imaju prave napadače.'

Francesco Guidolin je bivši talijanski nogometaš i trener, a u karijeri je vodio Palermo, Monaco, Empoli i Udinese. Samim time sjajno je upućen u talijanska nogometna zbivanja pa kad ocjenjuje igrače, mnogi slušaju. Prema njegovoj analizi, ponovno će se Juventus i Roma boriti za naslov prvaka, ali tvrdi da će ove sezone to biti napetije nego prošle.

- U Juventusovoj svlačionici uvijek je prisutna ta želja za pobjedom. Dobili su nove igrače i neće više biti toliko tehnički potkovani, ali s Mandžukićem su dobili na iskustvu. Tu je još i Dybala, Pogba je sazrio - rekao je Guidolin i dodao:

- Ostali su Buffon, Chiellini, Bonucci i Marchisio, a oni jako dobro znaju što im je činiti.

Roma je dovela Edina Džeku iz Manchester Cityja na posudbu te Mohameda Salaha te najavila najveći transfer u povijesti kluba koji još ne žele otkriti.

- Roma ima dobre igrače, Džeko i Salah bit će prava opasnost za braniče. Rimski klub ima izbalansiranu momčad. Konačno imaju prave napadače - kazao je Talijan.

>> Mandžukić oduševio Talijane: Bombarder rastura, Tevez je zaboravljen!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije