Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fran Brodić:

Kad lopta neće normalno u gol, onda moram zabijati petom!

Fran Brodić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
30.03.2016.
u 22:33

Fran Brodić velikih je problema imao pri povratku u Brugge jer mu je automobil ostao na aerodromu u Bruxellesu. Pa ga je morao pokupiti u pratnji belgijske vojske...

Fran Brodić proteklih se dana vratio na veliku scenu. Mladi je napadač Club Bruggea s reprezentacijom do 19 godina osigurao nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a u taj je uspjeh mladih hrvatskih nogometaša ugradio dva pogotka i jednu asistenciju.

Izabranici Ferde Milina napravili su odličan posao, pa se sada hrvatska nogometna mladost počinje polako pripremati za Europsko prvenstvo koje će se održati u srpnju.

No, već u utorak je Brodić proživio novu avanturu, njegov je povratak u Belgiju bio prilično zahtjevan. Njegov je povratni let zbog poznatih problema "preseljen" iz Bruxellesa za Amsterdam, a kako odande nema kvalitetnih linija za Brugge, mladi je napadač odlučio automobilom krenuti za Belgiju. To ne bi bilo ništa čudno da Brodićev osobni automobil nije ostao na aerodromu - u Bruxellesu. A tamo i dalje vlada ludilo...

"Joj, baš je sve bilo nekako čudo. Belgijska vojska čuva aerodrom, pod njihovom sam pratnjom morao ići do svog automobila. Nisam bio u Belgiji dok su se događali ti teroristički napadi, pa ne osjećam nikakvu nesigurnost, ali se vidi da u Bruxellesu i dalje sve stoji. Ne voze vlakovi, javni je prijevoz otežan, a vojska i policija nalazi se na svakom koraku" javio se za Goal mladi napadač koji se ipak sretno dočepao Bruggea, pa smo se brzo prebacili na sretnije teme. I reprezentativne uspjehe...

"Odličan je osjećaj što smo se plasirali na Europsko prvenstvo, igrali smo doma što je veliki plus, pa smo se i sami nadali da ćemo biti prvi u skupini. Na kraju smo pokazali da vrijedimo, te da možemo napraviti velike stvari."

U Club Bruggeu neće biti problema, Brodića bi trebali pustiti na Europsko prvenstvo...

"Ma pustit će me, nema tu nikakvih problema s takvim stvarima. Pa i ljudima iz kluba je u interesu da svi skupa igramo za svoje reprezentacije."

Proteklih ste dana zabili dva pogotka, oba - petom! Postaje li to vaš zaštitnik znak?

"Haha, to je život napadača. Lopta nekad najnormalniji način neće u gol, a onda dva puta zabijete petom i postignete dva izuzetno važna pogotka. Iako, pogocima su prethodile i odlične asistencije mojih suigrača. Pa mi i nije bilo tako teško zabiti. Snašao sam se oba puta u suparničkih pet metara, što je i moj zadatak na terenu - kazao je Brodić.

Cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hrvatska U-19 reprezentacija razbila Belgiju i osigurala Euro

Komentara 1

ZO
zoom
11:18 31.03.2016.

nebitan si...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije