Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boravak u Hrvatskoj
Povratak na članak

Fotoreporter AFP-a Yuri Cortez: Oduševljen sam Hrvatskom!

Yurija video porukom pozdravili Modrić i Lovren, a preko društvenih mreža Mandžukić i Pivarić, Cortez u Salvador nosi hrvatsku zastavu, dres hrvatske nogometne reprezentacije i poseban poklon s posvetom Marija Mandžukića

Komentari 7

IJ
ijurin
15:39 05.09.2018.

Gospodine Cortez! Jel vam netko preporučio da posjetite Međugorje i čovjeka koji je stvarao ovu našu Hrvatsku reprezentaciju!

VL
Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
16:00 05.09.2018.

Vrlo pozitivan lik i drago mi je da su naši promoteri konačno shvatili da ovakve ljude treba podržati. Cortez je fotograf i sa sobom će ponijeti tisuće snimljenih fotografija iz Hrvatske, to je jača promocija nego plaćeni oglasi na webu ili novinama. Ovo su popratni benefiti koji dolaze s uspjehom reprezentacije. Kad se nešto napravi kvalitetno, onda to donosi višestruke koristi.

VL
CV
cvetkovic
16:00 05.09.2018.

Zahvaljujuci repki eto nama i meksikanaca super...

VL
IJ
ijurin
15:41 05.09.2018.

Čovjeka kojega su hrvatski komunisti osudili i od kojeg se je sklonio u Međugorje.

VL
TR
trabant7
20:13 05.09.2018.

Opet novinarčić, " u ime svoje obitelji", valjda " u ime moje obitelji".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.