Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO DRUŠTVO

FOTO Zlatan Ibrahimović s Hrvatom došao na provod u Beogradu. Prije 2 godine žestoko su ga vrijeđali

Nada Topčagić Instagram
31.05.2023.
u 17:55

Legendarni Šveđanin porijeklom je BiH i Hrvatske, a poslije završetka sezone odlučio se zaputiti u glavni grad Srbije

Poslije dvije godine i žestokih uvreda na beogradskom stadionu Rajko Mitić, legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović vratio se u srpsku prijestolnicu. Bio je u društvu BiH reprezentativca Radea Krunića, bivšeg hrvatskog reprezentativca Ante Rebića, srpskog nogometaša Zorana Tošića i još nekih prijatelja. 

Srpski i bosanskohercegovački mediji pišu kako se Ibrahimović sjajno proveo jučer, prvo je s društvom ručao u restoranu Madeira koji se nalazi u centru grada, a onda se odlučio opustiti, popiti i zaplesati. Njegov primjer slijedili su i suigrači iz rossonera Krunić i Rebić kojem predviđaju da će uskoro napustiti San Siro.

Iako je svjetski čovjek, Ibrahimović se s vremenom poželi ovih prostora pa je nakon završene sezone izabrao Beograd kao mjesto za svoj ludi provod. Podsjetimo, posljednji put u Beogradu bio je u veljači 2021. godine kada je Milan gostovao Crvenoj zvezdi u sklopu Europske lige, cijelu utakmicu trpio je uvrede sa tribina stadion Rajko Mitić.

VEZANI ČLANCI:

Tada su ga određeni navijači crveno-bijelih nazvali 'smrdljivim balijom', ali se Zlatan nije previše uzrujao te je reagirao vrlo mirno. Ibrin dolazak u Beograd možete pogledati OVDJE. Iako se očekivalo da će mu opet zapjevati Nada Topčagić, to se nije dogodilo, a popularna pjevačica je poručila kako nije imala pojma da je Ibrahimović stigao u Srbiju.

Komentara 5

ŠI
Šiba
19:35 31.05.2023.

Zanimljiva usporedba kada je Tesla bio u Beogradu slično je prošao .pa je čovjek zbrisao isti dan .

MC
MCA
21:49 31.05.2023.

mnoge je provod kostao glave!

LU
luminax
20:45 31.05.2023.

Ne lupetaj , nego pročitaj njegov govor , koji je tada održao u Beogradu . Inženjer Stanojević ga ispratio u vozu do Budimpešte .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije