Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU VEĆ SINA

FOTO Zaručio se Bruno Petković: Iva sve otkrila jednim detaljem na fotografiji

Foto: Instagram screenshot
1/7
06.10.2021.
u 14:37

Kada ćemo točno čuti svadbena zvona, još nije poznato, ali Bruno sada ima zasigurno dovoljno vremena planirati vjenčanje u reprezentativnoj stanci

Zlatko Dalić nije ga pozvao na listopadsko okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije, ali je naglasio: Treba mi dobar, raspoložen Bruno. Nisu mu vrata reprezentacije zatvorena. 

A čini se kako će Bruno Petković biti itekako radostan. Naime, zaručio je majku svoga sina Ivu Šarić, doznaje Story iz krugova bliskih paru. Iva je dodatno 'otkrila' tajne zaruke kada je objavila Instagram stori na kojemu se vidi prsten na njenoj ruci.

Foto: Instagram

Dvije godine nakon rastave od Jerka Leke, još jednog nogometaša, koji je sada već umirovljen i trenutno trenira NK Jarun i s kojim Iva ima dvoje djece, manekenka je upoznala Dinamovog napadača i pronašla novu ljubavnu sreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@iva__saric)

Da su zajedno prvi su puta otkrili krajem 2020. kada se Bruno pojavio na proslavi Ivinog 32. rođendana. 

Šest godina nakon toga Iva je ostala u drugom stanju sa šest godina mlađim nogometašem, a njihovu je ljubav okrunio sin Adrian koji je stigao na svijet početkom travnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@iva__saric)

Kada ćemo točno čuti svadbena zvona, još nije poznato, ali Bruno sada ima zasigurno dovoljno vremena planirati vjenčanje u reprezentativnoj stanci.

 

 

Komentara 10

DU
Deleted user
16:19 06.10.2021.

Sve naopako . Prvo dobiju dijete pa se zaruče . I onda se potom ,možda, vjenčaju . Ili prekinu vezu .

Avatar R & I
R & I
17:44 06.10.2021.

Sponzorusa

ZO
Zoran
15:18 06.10.2021.

Vjerna žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije