Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET LIGE PRVAKA

FOTO Vrsaljko šalje poljupce, a njegov Atletico na poseban način najavio novu utakmicu: Pogledajte što su napravili

Foto: instagram
1/2
03.11.2021.
u 19:14

Budući da idu u Liverpool, Španjolci su se sjetili legendarnog benda The Beatelsa. Oni su bend iz Liverpoola, a jedna kultna fotografija nastala je na pješačkom prijelazu na Abbey Roadu

U grupnoj fazi Lige prvaka Šime Vrsaljko i njegov Atletico Madrid putuju u englesku na noge Liverpoolu. 

Pred susret su Madriđani bili sjajno raspoloženi, a među njima i naš reprezentativac koji je na Instagramu objavio story kako 'usput' šalje poljupce svim pratiteljicama i pratiteljima. 

A način na koji je službeni profil njegovog kluba najavio ovaj susret, posebno je zanimljiv.

Budući da idu u Liverpool, Španjolci su se sjetili legendarnog benda The Beatelsa. Oni su bend iz Liverpoola, a jedna kultna fotografija nastala je na pješačkom prijelazu na Abbey Roadu. Ulici u sjeverozapadnom Londonu u kojoj se nalazi i jedan od najpoznatijih glazbenih studija. Upravo tako nazvan je i taj kultni, 11. u nizu studijski album poznatog benda. 

Baš u tom stilu je i Atletico najavio ovaj susret.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije