Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti nacionalni trofej

FOTO Vida i srpski suigrač zagrljeni slave naslov: Slika prijateljstva i zajedništva

Vida s AEK-om slavi naslov
Foto: Mijat Gaćinović via Instagram
16.05.2023.
u 10:09

U Ateni, mnogi Domagoja Vidu ističu kao jednog od najvažnijih igrača ove sezone, a iduće će godine zaigrati i u Ligi prvaka. Premda mu ugovor ističe za godinu dana, lako je moguće da će ga produljivati.

Atenski AEK Domagoja Vide osvojio je naslov prvaka Grčke s pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Panathinaikosa i deset ispred drugoplasiranog Olympiacosa. Hrvatskom reprezentativcu to je već četvrta titula prvaka neke države koju je osvojio u karijeri. Počeo je s Hrvatskom, dodao Ukrajinu i Tursku, a sad i Grčku. 

Atenski klub je 33-godišnjak odabrao prošle godine unatoč financijski unosnijim ponudama s Bliskog istoka, a sve u nadi da odigra još jedno Svjetsko prvenstvo. Premda nije skupio minutažu, bio je izvor dobre atmosfere i pozitivnog duha, a na kraju je oko vrata stavio drugu svjetsku medalju.

U Ateni, mnogi Slavonca ističu kao jednog od najvažnijih igrača ove sezone, a iduće će godine zaigrati i u Ligi prvaka. Premda mu ugovor ističe za godinu dana, lako je moguće da će ga produljivati. 

Prilikom slavlja titule Vida se fotografirao sa suigračem Mijatom Gaćinovićem. Ogrnuti zastavama svojih država i peharom u rukama pokazuju lijepu sliku klupskog zajedništva kao i prijateljstva, pisali su grčki mediji.

Komentara 5

Avatar barba_arba
barba_arba
11:55 16.05.2023.

predivno, vijest dana, a u Obrovcu i Kostajnici se kao rezultat bratstva i jedinstva i voda povukla.

PN
pošteni_načelnik
10:47 16.05.2023.

lijepo je vidjeti prijateljstvo iako su nam istočni prijatelji često zabijali nož u leđa

Avatar Bobiii
Bobiii
12:13 16.05.2023.

Vida je vrlo zahvalan karakteran igrač,borac,fighter. Ima fantastičnu uspješnu karijeru ,kako reprezentativnu,tako i klupsku sa osvojenim naslovima u 4 države. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije