Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SVE

FOTO Što to Đoković radi sa svojim timom? Ovo dovoljno govori o atmosferi...

Foto: Instagram
1/3
02.07.2021.
u 18:13

Kiša u Londonu je kvarila program prvog dana pa su prvi mečevi igrani pod krovom. No tmurno londonsko vrijeme nije narušilo atmosferu i koncentraciju Đokoviću. Slavio je i u 2. kolu pobijedivši Kevina  Andersona 6:3, 6:3, 6:3

Srpski tenisač Novak Đoković je na Wimbledonu gdje ga njegov tim na čelu s našim proslavljenim tenisačem i osvajačem upravo tog travnatog turnira Goranom Ivaniševićem, priprema za sljedeće izazove. 

Novak je turnir otvorio pobjedom, a u istom tonu i nastavio. Đoković je protiv sebe u 1. kolu imao domaćeg predstavnika s pozivnicom za glavni ždrijeb, 19-godišnjeg Jacka Drapera koji je senzacionalno osvojio prvi set sa 6:4, da bi do kraja meča uhvatio još samo pet gemova. Nakon dva sata igre Đoković je slavio s 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.

Kiša u Londonu je kvarila program prvog dana pa su prvi mečevi igrani pod krovom. No tmurno londonsko vrijeme nije narušilo atmosferu i koncentraciju Đokoviću. Slavio je i u 2. kolu pobijedivši Kevina  Andersona 6:3, 6:3, 6:3.

Za taj je meč Novak imao posebnu pripremu. Naime, na svome je Instagram pokazao kako ga njegov fizioterapeut 'sređuje', ali ne u svome primarnom zanimanju. Novaka je Ulises Badio šišao. Da, dobro ste pročitali. A prema Novakovom opisu dalo bi se zaključiti da to nije prvi put. 

Doduše, ovoga je puta razlog i 'balon' u kojemu su natjecatelji zbog Covid mjera.

No, bitno je da je i frizura na mjestu na putu do novog trofeja. A srećom, uza sebe ima trenera koji dobro poznaje travnatu podlogu...

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EU Srbin
EU Srbin
18:13 02.07.2021.

ruzan je sto jest, jest. Ali nije bio kad je bio mlad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije