Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA TEKVANDOAŠICA

FOTO Srpkinja ostavila bez daha bezvremenskom elegancijom: O ovoj će se vjenčanici još dugo pričati

instagram
17.09.2021.
u 20:42

Preko duge kose uređene u valove, Milica je imala klasični bijeli veo

Zlatna srpska tekvandoašica Milica Mandić udala se prošlog vikenda za dugogodišnjeg partnera Marka Đuričića. Milica je izgledala glamurozno i profinjeno, a njena vjenčanica je mnogima zapela za oko. Predivna haljina je otkrivala ramena, uska u struku, a od bokova se sjajni saten širio u krinolinu sve do poda.

Preko duge kose uređene u valove, Milica je imala klasični bijeli veo.


"Nas dvoje smo dugo zajedno, zaručeni smo i svadba je logičan slijed okolnosti. Iskreno, jedva čekam taj drugi dio života poslije sporta. Ove godine Marko i ja smo proslavili osam godina veze, a sada ćemo to okruniti brakom. Dugo to čekamo i istinski se radujemo što ćemo osnovati obitelj. Koliko djece planiramo, o tome ne želim pričati i to će ostati među nama", rekla je nedavno Milica.

Ključne riječi

Komentara 51

IK
Ikonoklast
20:59 17.09.2021.

Dokle vise s istokom? Ima li koja mađarska sportasica? s njima imamo 4 puta vecu granicu? Nema? Bas nikad?

DE
Demigodessnixie
21:34 17.09.2021.

Vi niste normalni...tko je uopce ova osoba, ima li zivota na zapadu, medju clanicama EU kojoj i mi pripadamo, kad ste zadnji put imali vijest iz Italije koja je nasa susjeda i s kojom mi u Dalmaciji radimo i suradjujemo na dnevnoj bazi

VO
volimnju
21:35 17.09.2021.

koga je ostavila bez daha? gdje će se pričati? kakve gluposti vi pišete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije