Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAĐALI GA ČAŠAMA

VIDEO Skandal u finalu Konferencijske lige: Huligani razbili glavu kapetanu Fiorentine

Europa Conference League - Final - Fiorentina v West Ham United
Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
1/4
07.06.2023.
u 22:05

Stoper viola iz Firenze nastradao je nakon što je pogođen u glavu, utakmica je na kratko prekinuta

Ovogodišnje finale Konferencijske lige igra se na stadionu Eden Arena u češkoj prijestolnici Pragu, a za trofej se bore talijanska Fiorentina i engleski prvoligaš West Ham. Nakon prvog poluvremena nema pogodaka, a Fiorentina je bila vrlo blizu, ali je zgoditak Luke Jovića poništen zbog zaleđa. 

Veliki skandal dogodio se u 35. minuti kada je nastradao Christian Biraghi. Huligani s tribina bacili su nekoliko čaša prema terenu, a jedna od njih pogodila je kapetana Fiorentine u glavu dok je htio izvesti korner. Morala je intervenirati liječnička služba jer je počeo obilno krvariti.

Video možete pogledati OVDJE

Utakmica je nastavljena nakon dvije minute, a glasnogovornik je zamolio gledatelje da ne bacaju predmete na teren. Inače, Fiorenina čeka na naslov čak 22 godine, od talijanskog kupa 2001., a europski naslov osvojili su davne 1961. u Kupu pobjednika kupova.

VEZANI ČLANCI:

U istom europskom natecanju četiri godine poslije najbolji je bio West Ham, koji je prošao i sve faze Intertoto kupa, a od važnijih trofeja pamti tri FA kupa, zadnji već davne 1980. godine.

Soccer Football - Europa Conference League - Final - Fiorentina v West Ham United - Eden Arena, Prague, Czech Republic - June 7, 2023 Fiorentina's Cristiano Biraghi speaks to referee Carlos Del Cerro after cups were thrown at him by West Ham United fans REUTERS/David W Cerny Photo: DAVID W CERNY/REUTERS
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS

Soccer Football - Europa Conference League - Final - Fiorentina v West Ham United - Eden Arena, Prague, Czech Republic - June 7, 2023 Blood is seen coming from the injury sustained to the head of Fiorentina's Cristiano Biraghi REUTERS/Radovan Stoklasa Photo: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
09:52 08.06.2023.

Pogođeni igrač se nije zaletio na tribinu da bi se tukao sa onima koji su to napravili. Pa nije on Penalaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije