Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOGATIJI KLUB
Povratak na članak

FOTO Sjećate li ga se? Bio je zvijezda Pariza, a za Večernji je otkrio zašto dolazi do raskola u klubu

Zlatko je u PSG-u proveo dvije sezone. Treneri su mu bili Tomislav Ivić i Henri Michel. U prvoj sezoni postigao je 11 pogodaka, a PSG je sezonu okončao na petom mjestu Francuske nogometne lige

Komentari 9

Avatar southman
southman
07:13 28.09.2021.

Vujović bi i danas mogao igrati za Hajduk.

VL
RA
Raff2
08:39 28.09.2021.

Ako je Sušić s Balkana braća Vujović su iz Splita a to nije Balkan, dajte novinarčići shvatite da HR nije Balkan nego Jugoistok Europe i Mediteransko-podunavska država. Tek toliko da se zna.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:32 28.09.2021.

vujovic je bio dlican igrac i golgeter u 80ima najbrzi napadac

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
09:20 28.09.2021.

Nećkali ste se između: dvojica Jugoslavena ili dvojica Balkanaca? Jel' da?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
08:51 28.09.2021.

Dasovic ce reci sve moguce samo da ne spomene Hajduk.

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:20 29.09.2021.

Taj ''Vujovic'' je igra ka ''navijen''....al brat bratu ispromasiva se ka niko u tadasnja vremena...odigra je 240 tekmi za Hajduk ...zabio 101 gol....al zbog tih svojih promasaja moga je lako biti najbolji stijelac u povijesti Hajduka...a da je moga ''vanka'' ranije...puno ranije sa svojih nekih 20...21...god. i kad bi ga pokupio sigurno neki veliki Europski klub i da najbolji treneri Europe u to vrijeme rade sa njim da mu poprave'' te njegove ''nisane'' bija bi najbolji strijelac Europe ne samo jednom nego nekoliko puta...u bivisoj Yugo ligi kad je taj zabija po 1-2 gola u jednoj tekmi u isto vrijeme masija je 100% sanse jos barem 3-4 puta i mislim nije bilo drugog igraca u toj bivisoj Yugo ligi da je toliko puta izlazio sam samcat pred protivnickog golmana jer je ostavio svoje cuvare i branice protivnickog kluba barem par metara iza sebe....a u toj bivisoj Yugo ligi zna se da se nisi moga naigrat bas puno prije nego sto te branici ''pokose''...i u 70% slucajeva u tim izlascima pred golmana il mu je golman odbranio il je promasio skroz vrata il je bila stativa....kazem da je moga ''vanka'' ko ovi danas puno ranije namjestili bi najbolji treneri ''nisanske'' sprave njemu kak je Bog reka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.