Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJA VU

FOTO Rijeka srušila Hajduk na Poljudu i žestoko se narugala Splićanima

NK Rijeka
06.02.2023.
u 17:06

Prvoligaš s Rujevice šokirao je bijele u sinoćnjem dvoboju, a danas se malo nasladio nakon pobjede

Nogometaši Rijeke su proslavili veliku pobjedu protiv Hajduka od 2:1 i tako nastavili pozitivnu seriju rezultata pod vodstvom Sergeja Jakirovića. Splitski Bijeli su upali u rezultatsku krizu i izgubili drugu utakmicu za redom, navijači su zvižducima ispratili svoje ljubimce na putu u svlačionicu. 

Hajduk se i prije Jadranskog derbija otvoreno pobunio zbog odabira suca Ante Čuline, što su i prokomentirali sarkastičnom objavom na facebook stranici. 

- Déjà vu. Svaka čast - napisali su iz Hajduka. 

Lokomotiva je nakon toga dobrano bocnula Splićane pa je u najavi utakmice s Osijekom objavila: 'Deja vu. Subota Kranjča', a sada su na red došli i Riječani koji su još malo 'utrljali sol na ranu'. 

- Déjà vu na Poljudu... - napisala je Rijeka i tako oduševila Armadu i svoje pristalice. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

RI
rimac444
22:51 06.02.2023.

Orjuna preuzela naš Split, naš Hajduk ... postalo naš špot i sramota ... Kako smo nekada ponosno pjevali ' Marjane. Marjane ća barjak ne viješ, milu trobojnicu'

LL
lijepa_li si
08:10 07.02.2023.

vi se rugate vlastitoj profesiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije