Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MI HRVATI

FOTO Rakitić obukao suigrače u 'kockice', Perišić sve nasmijao komentarom

02.03.2022.
u 09:12

Iako ih je Dinamo prije nekoliko dana svladao u Maksimiru 1:0, Sevilla je prošla dalje u Europskoj ligi ukupnim rezultatom 3:2, a na svom stadionu Sanchez Pizjuan pobijedili gradskog suparnika Betis 2-1. Vodeći gol za domaću momčad zabio  je upravo Rakitić

"Moja banda, mi Hrvati", napisao je Ivan Rakitić, bivši dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije na društvenim mrežama. 

Zanimljivo, napisao je to uz  fotografiju sa suigračima iz Seville. Uz njega su u 'kockastim' dresovima bili Marcos Acuña, Papu Gomez, Lucas Ocampos i Jesus Corona. Andalužani su razvukli široki osmijeh na fotografiji, a Ivan Perišić je komentirao:

"Auuuu koja banda"

Iako ih je Dinamo prije nekoliko dana svladao u Maksimiru 1:0, Sevilla je prošla dalje u Europskoj ligi ukupnim rezultatom 3:2, a na svom stadionu Sanchez Pizjuan pobijedili gradskog suparnika Betis 2-1. Vodeći gol za domaću momčad zabio  je upravo Rakitić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije