Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav tramezzanijevih

FOTO Prebrodili su i tumor, skupa su 18 godina, a sada se ljube na tribinama Poljuda

Split: Hajdukov trener Paolo Tramezzani sa suprugom Elisom nakon utakmice na tribini
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.05.2021.
u 07:28

"Nikada nisam ni požalila što sam Paolovoj karijeri podredila svoju. Otkako je Emilie porasla, imam više slobodnog vremena te sam nedavno upisala online studij marketinga", kaže inače diplomirana pravnica

U posljednjem susretu 34. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu pobijedio Goricu sa 4:0 ostavši u igri za plasman u Europu. Golove za splitski sastav zabili su Mario Vušković (13), Alexander Kačaniklić (16), Marko Livaja (23-11m) i Stipe Biuk (39). Hajduku je trebala pobjeda kako bi ostao u igri za Europu, dok je Gorici i bod bio dovoljan da sigurno iza sebe ostavi Hajduk na kraju prvenstva, a u slučaju pobjede i matematički bi osigurala treće mjesto na tablici i plasman u 2. pretkolo Konferencijske lige. Međutim, Hajduk je sjajnom predstavom deklasirao goste i produžio nadu da će se iduće sezone na Poljudu igrati europske utakmice.

Koliko su oduševljeni ovim podvigom nisu krili niti igrači niti stručni stožer. Siniša Oreščanin srdačno je pozdravio svoga kolegu Paola Tramezzanija kojemu je ovo možda i najljepši dan otkako je u Splitu. Zadovoljstvo je odmah podijelio sa zgodnom brinetom na tribinama koja vjerno prati svaki njegov potez. Radi se o njegovoj supruzi Elisi (43) s kojom ima osmogodišnju kćer Emilie. One su zajedno s njim u Split preselile iz Milana kada je talijanski stručnjak sjeo na klupu 'bilih'.

Paolo i Elis su skupa već osamnaest godina, dok on iz ranijeg braka ima i 25-godišnju kćer.

 

- Upoznali smo se u Milanu, na jednoj večeri sa zajedničkim prijateljima. U Elisu sam se zaljubio na prvi pogled i samo deset dana nakon našeg prvog susreta pozvao sam je da se doseli k meni u Milano. Ona je inače rodom iz Aoste na sjeveru Italije gdje već godinama imamo obiteljsku kuću. Ja sam rođen u gradiću Castelnovo ne’ Monti, a u Milanu živim od devete godine, kada sam krenuo u nogometnu školu Intera. U mojoj obitelji sam jedini nogometaš. Odrastao sam uz sedam godina starijeg brata kojeg sport nije zanimao, majka je domaćica, a otac je radio nekoliko poslova da nas prehrani - rekao je Tramezzani, koji je Elisu zaprosio nakon samo šest mjeseci veze, prenosi Gloria.

- Nikada nisam ni požalila što sam Paolovoj karijeri podredila svoju. Otkako je Emilie porasla, imam više slobodnog vremena te sam nedavno upisala online studij marketinga - kaže inače diplomirana pravnica.

Tramezzani i njegova supruga prije četiri godine prošli su kroz jako teško razdoblje. Tek što su se preselili u Švicarsku, gdje je Paolo počeo trenirati klub Sion, Elisi je dijagnosticiran tumor.

- Riječ je o benignom tumoru, no u mom slučaju je postojala opasnost da ostanem paralizirana jer se nalazio u šupljini kralježničkog stupa i zbog najsitnijeg lošeg poteza završila bih u kolicima. S druge strane, isto bi mi se dogodilo i da nisam pristala na operaciju s obzirom na to da je prebrzo rastao - objašnjava Elisa, a Paolo kaže da je taj dan kad je Elisa ušla u bolnicu ostario deset godina od straha i brige.

Njihova je ljubav prebrodila i bolest, a supruga i kći obožavaju Split, Hrvatsku i svoga voljenog supruga i oca.

>> Intervju s Prosinečkim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije