Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNO

FOTO Ovo su hrvatski biseri kojima se divi i o kojima piše cijeli svijet!

Foto: Pixsell/Facebook
1/11
23.07.2020.
u 21:12

Nogometni klub Sveti Mihovil iz Sutomišćice na otoku Ugljanu također je privukao pozornost medija. Klub Sveti Mihovil nalazi se na na istočnoj obali Ugljana, a predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman

Hrvatska je zemlja poznata po brojnim prirodnim ljepotama kojima se divi cijeli svijet, pa tako imamo i stadione i igrališta koji ostavljaju bez daha.

Tri takva hrvatska bisera tema su svjetskih medija i o njima se često piše.

Stadion NK Imotskog, Gospin dolac, plijeni pozornost, iznimno je atraktivan pa je postao turistička atrakcija. BBC ga smatra jednim od najljepših sportskih stadiona u svijetu, stavio ga je na 6. mjesto. Gospin dolac izgrađen je 1989., a nalazi se iznad grada Imotskog, u neposrednoj blizini Modrog i Crvenog jezera te Tvrđave Topana.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

CNN je odabrao osam najčudnijih stadiona, a na popisu se, i to na trećem mjestu liste, našala i riječka Kantrida. Bivši stadion NK Rijeke oduševio ih je lokacijom: s jedne strane ogromna litica, a s druge pogled na kristalno plavo Jadransko more. Kantrida je bila na listi stadiona koji su zanimljivi, ali čudni zbog nesvakidašnje forme.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometni klub Sveti Mihovil iz Sutomišćice na otoku Ugljanu također je privukao pozornost medija. Klub Sveti Mihovil nalazi se na na istočnoj obali Ugljana, a predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman.

Foto: Facebook/ Naš potok

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije