Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNO ZDANJE

FOTO Stadion na kojem Hajduk igra jednu tribinu i 800 sjedećih mjesta. Evo kako do ulaznica

UEFA Youth League
16.03.2023.
u 11:03

Navijači bijelih neće biti oduševljeni kada vide kako izgleda mjesto na kojem će Hajduk igrati final four

Juniori Hajduka izborili su polufinale Lige prvaka mladih pobjedom protiv dortmundske Borussije nakon raspucavanja jedanaesteraca. Jedan od junaka utakmice bio je vratar Borna Buljan, dok je ključni penal zabio branič Ante Kavelj i tako poslao bijele na završnicu Lige prvaka. Tako će 21. travnja juniori igrati protiv vršnjaka iz talijanskog velikana Milana, dok će drugi polufinalni par činiti Sporting i AZ Alkmaar. 

Oba polufinala igrat će se u sjedištu Uefe, švicarskom Nyonu, kao i finale koji je na programu 24. travnja. Utakmice final foura igrat će se na stadionu u sportskom centru Colovray koji sasvim sigurno neće oduševiti navijače Hajduka jer spremaju novu invaziju, a moguće je da presele utakmicu na veći stadion. Colovray ima samo jednu tribinu, kapaciteta 860 mjesta, no ulaznice za nju neće biti puštene u prodaju jer je ona namijenjena delegacijama klubova i UEFA-inim gostima koji stignu na završnicu.

U prodaju je pušteno četiri tisuće ulaznica za stajaća mjesta oko travnjaka, a cijena je povoljna - 10 švicarskih franaka, a djeca mlađa od 10 godina ne plaćaju ulaznicu. Prvi krug prodaje je od 11. do 14. travnja isključivo u sportskom centru Colovray, a drugi krug (ako ostane ulaznica) je od 17. do 20. travnja. Ulaznice se mogu rezervirati putem putem maila: UYLFticketing@uefa.ch.

 

 

1/31

 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:45 16.03.2023.

Samo doli se utakmice juniora shvaćaju kao nešto jako bitno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije