Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMUN HRGOVIĆ

FOTO Hajdukov igrač iz Vukovara veliku pobjedu posvetio je svom djedu

Dortmund: Juniori Hajduka nakon penala prošli u polufinale Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/38
15.03.2023.
u 22:15

Lijevi branič splitskog kluba stigao je na Poljud iz vinkovačke Cibalije

Juniori splitskog Hajduka plasirali su se u polufinale nogometne Lige prvaka mladih, oni su u četvrtfinalu bili uspješniji od vršnjaka iz Borussije Dortmund koje su na njihovom Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 nakon boljeg izvođenja 11-eraca pošto je rezultat nakon 90 minuta bio 1-1 (0-0). Hajduk je poveo u 71. minuti golom Mate Antunovića, no samo pet minuta potom Julian Rijkhoff je izjednačio na 1-1 iz kaznenog udarca.

Dortmund: Juniori Hajduka nakon penala prošli u polufinale Lige prvaka
1/38

Junak Hajduka ispao je vratar Borna Buljan koji je u devetoj seriji raspucavanja s bijele točke zaustavio udarac Filippa Manea, da bi potom Ante Kavelj bio precizan te odveo Splićane među posljednje četiri momčadi u ovom natjecanju. Do te devete serije svih 16 izvođača, po osam sa svake strane, bilo je iznimno sigurno te nije dalo nikakvu šansu suparničkom čuvaru mreže.

 Mladi lijevi branič bijelih Šimun Hrgović odlučio je nakon utakmice majicom poslati poruku svom djedu koji živi u Vukovaru. Hrgović je, podsjetimo, rođeni Vukovarac, a Hajduk ga je doveo iz vinkovačke Cibalije.

'Dido, ovo je za tebe' posvetio je poruku svom djedu. 

Hajduku će tako 21. travnja igrati protiv Milana. Cijeli završni turnir igra se u švicarskom Nyonu, a u drugom polufinalu sastaju se lisabonski Sporting i  nizozemski AZ. Veliko finale je na rasporedu 24. travnja.

Komentara 2

LI
Linomedo
01:48 16.03.2023.

Bravo!

Avatar barba_barba
barba_barba
00:15 16.03.2023.

Bravo „mali“, Nogomet je nekad bio sport malih ljudi, a u kategoriji ovih mladića je to i ostao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije