Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKAO PAŽNJU

FOTO Ovako izgleda Saneovo lice nakon što ga je Mane udario šakom u svlačionici Bayerna

Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim
LEONHARD SIMON/REUTERS
15.04.2023.
u 22:05

Kamere na Allianz Areni snimile su posjekotinu na usni Leroya Sanea nakon što ga je u svlačionici nakon utakmice Cityja udario suigrač Sadio Mane

Njemački velikan Bayern je u domaćoj utakmici protiv Hoffenheima remizirao 1:1 uz pogodak našeg Andreja Kramarića. Međutim, pažnja javnosti je usmjerena na neke nenogometne stvari. Naime, svima je poznat skandal koji se dogodio u svlačionici bavarskog tima nakon utakmice u Ligi prvaka protiv Cityja odigrane u utorak.

Na terenu je izbio sukob između Sanea i Manea, a isti je kulminirao u svlačionici nakon utakmce kada je Senagalac šakom udario Nijemca. Fotografi su na današnjoj utakmici zabilježili kako izgleda Saneovo lice, a posjekotina na gornjoj usni koja je nastala nakon spomenutog incidenta više je nego očita.

Trener Bayerna Thomas Tuchel dao je Saneu šansu od prve minute ovog dvoboja, dok je Mane izbačen iz tima i neizvjesno je što će biti s njim do kraja sezone.

Komentara 1

KO
Kolibri
08:19 19.04.2023.

A zasto niste objavili sliku i ime tog udarenog Nijemca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije