Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILLA DE TINEO

FOTO Novi šok pogodio reli nakon tragedije u Hrvatskoj. U teškoj nesreći poginula su dva Španjolca

leblogauto / Twitter
16.04.2023.
u 12:41

Dva iskusna vozača rodom iz Ovieda izgubila su život nakon što su se zabila u stablo

Tužna su ovo vremena za svijet relija, nakon tragične pogibije irskog vozača Craiga Breena na testiranju za WRC Croatia, dva španjolska relijaša izgubila su život. Španjolci su bili iskusni vozači s više od 20 godina u reli utrkama. Rodom su iz Ovieda koji je također rodni grad slavnog F1 vozača Fernanda Alonsa.

Alonso je putem društvenih mreža izrazio žaljenje zbog tragedije svojih sugrađana i izrazio sućut obiteljima poginulih relijaša, jedan je od mnogih koji su to učinili. 

Na reliju Rally Villa de Tineo, koji se održavao u španjolskoj regiji Asturiji, život su izgubili vozač Julio Cesar Castrillo i njegov suvozač Francisco Javier Alvarez. Do velike tragedije je došlo nakon što su izgubili kontrolu nad svojim automobilom Citroenom DS3 N5 te se velikom silinom zabili u drvo nedaleko od staze. Izvještaji govore da su obojica preminula nedugo poslije nesreće.

Španjolski dvostruki svjetski prvak u reliju, legendarni Carlos Sainz također je uputio izraze žaljenja. 

- Još jedan tužan dan za relijašku obitelj - napisala automobilistička ikona. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:01 16.04.2023.

Koga u stvari zanima taj "sport"? Nisam pobornik cancel culture ali sto mene tice taj rally bi trebalo zabraniti. Sve se svodi na opasnu jurnjavu kroz sela - cudi me da nema i vise pogunilih narocito medju publikom.

PV
prcko.vita
10:25 17.04.2023.

Kako je ono rekao Juraj Šebalj, dogodila se situacija 1 na prema milijun, izgleda opet.

Avatar Idler
Idler
09:01 17.04.2023.

Sve opasnosti cjepiva redovito...čudno kak se ravnozemljaši ve ne javlaju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije