Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI SVOJE TIJELO

FOTO Nitko ne jaše kao Wanda Nara: Skinula se gola pa uzjašila svoga ljubimca

Instagram
30.11.2020.
u 14:45

Na nekoliko posljednjih fotografija je koristila minimalno materijala, a na zadnjoj gdje jaše konja je odlučila da je sve suvišno pa je kao od majke rođena legla na svoga ljubimca i pokazala svoje obline

Wanda Nara mijenja puno stvari u životu, ali ne i svoj otvoreni karakter i ljubav prema vlastitom izgledu. 

Tako svakodnevno svoje pratitelje na društvenim mrežama obraduje atraktivnim fotografijama, a roba joj je na njima doista mrska, čini se.

Naime, na nekoliko posljednjih je koristila minimalno materijala, a na zadnjoj gdje jaše konja je odlučila da je sve suvišno pa je kao od majke rođena legla na svoga ljubimca i pokazala svoje obline.

Inače, Wanda u posljednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije u društvu konja, a među njima je i jedna na kojoj su ona, konj i njen suprug Mauro Icardi, a ona je u opisu napisala:

- Moji konji. 

Kao i sve njene fotografije tako i ove gole skupljaju tisuće i tisuće komentara, a među njima ima i pozitivnih i negativnih.

Bilo kako bilo, manekenka i nogometna menadžerica Wanda ne odustaje od pokazivanja svoga istreniranog tijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije