Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA RUSKINJA

FOTO Nekad najzgodnija sportašica svijeta danas je neprepoznatljiva. Život su joj obilježile afere

PFW - Valentino Womenswear Fall/Winter 2024-2025 - Arrivals NB
Berzane Nasser/ABACA/ABACA
05.03.2024.
u 15:34

Šarapova je tijekom karijere osvojila je pet Grand Slamova, a četiri uzastopne godine bila je proglašena najzgodnijom sportašicom svijeta.

Proslavljena ruska tenisačica Marija Šarapova ukrala je pažnju objektiva na pariškom Tjednu mode. Obožavatelji, novinari i fotografi uočili su da je napravila veliku promjenu imidža. Pojavila se na revijama Victorije Beckham te brendova Valentino i Hermes.  Prošle godinu svoju prirodnu plavu boju kose je zamijenila smeđom pa stoga izgleda neprepoznatljivo. Šarapova je tijekom karijere osvojila je pet Grand Slamova, a četiri uzastopne godine bila je proglašena najzgodnijom sportašicom svijeta. 

GALERIJA Osijek i Dinamo odigrali neriješeno u derbiju

PFW - Valentino Womenswear Fall/Winter 2024-2025 - Arrivals NB
1/8

Osim svjetske slave, stekla je i reputaciju tenisačice koju su pratili razni skandali, a afere o padu na doping testu kao i suđenje zbog prijevare s nekretninama se i danas pamte. 

 

 

U nedavnom intervjuu Šarapova je otkrila najtežu odluku koju je donijela tijekom karijere, koju je obilježio i dopinški skandal kada je tenisačica 2016. bila pozitivna na zabranjenu supstancu na testiranju. Došlo je do razlaza s ocem Jurijem koji joj je ujedno bio i prvi trener u životu, a poruku o raskidu suradnje poslala mu je e-mailom.

VEZANI ČLANCI:

- Mislila sam da putem e-maila mogu puno bolje iznijeti svoja razmišljanja. Nisam ga mogla pogledati u lice, ali znala sam da to nije znao. Jednostavno nije očekivao da će se to dogoditi nakon što sam osvojila treći Grand slam - rekla je Ruskinja. 

Komentara 7

DU
Deleted user
20:57 05.03.2024.

Ona je Amerikanka, nije više Ruskinja.

GO
Gof33
20:51 05.03.2024.

dala ne dala isto joj se piše

PR
prajdali100
17:33 05.03.2024.

Bilo je tu i drugih afera.Mlada,lijepa,zgodna,treba sada nadoknaditi " propušteno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije