Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE RASKOŠ

FOTO Nekad je bio siromašan i gladan imigrant iz Jugoslavije, danas uživa u nevjerojatnom luksuzu

SOFOO youtube screenshot
24.03.2024.
u 14:05

"Bili smo jako siromašni, ništa si nismo mogli priuštiti. Frižider je bio prazan, sjećam se da sam nerijetko bio gladan", opisao je Zlatan Ibrahimović svoje djetinjstvo.

Zlatan Ibrahimović odrastao je u teškoj situaciji, njegovo djetinjstvo nije bilo bezbrižno. U autobiografiji, koja je svojedobno bila jedna od najtraženijih knjiga, detaljno je opisao s kakvim se poteškoćama borio, a posebnu pozornost usmjerio je na siromaštvo. Ibrahimović je odrastao u dosta teškoj obiteljskoj situaciji, roditelji su mu bili razvedeni, a onda je izlaz iz problema tražio u nogometu. Na kraju je postao prava nogometna zvijezda.

GALERIJA Detalji odgoja Ibrahimovićeve djece: Brani jednu stvar u kojoj roditelji popuštaju

1/19

- Djetinjstvo je bilo jako teško, odrastao sam u imigrantskom naselju Malmöa na jugu Švedske u nametnutom okruženju siromašnih imigranata iz Jugoslavije, Somalije, Turske i Poljske. Moji roditelji nisu mi puno pomagali, a rijetko bi pokazivali osjećaje. Bili smo jako siromašni, ništa si nismo mogli priuštiti. Frižider je bio prazan, sjećam se da sam nerijetko bio gladan, opisao je situaciju iz mladosti Zlatan Ibrahimović.

Danas je dakako situacija u potpunosti suprotna. Ibrahimović je igrao u nekim od najvećih svjetskih nogometnih klubova i završio karijeru u Milanu pred prepunim stadionom navijača i obožavatelja. Uz to što je postao jedan od najboljih nogometaša svijeta, postao je i jedan od najbogatijih. 

VEZANI ČLANCI:

Poznato je koliko su njegove vile u Malmöu, Milanu i Manchesteru bile luksuzne, a mijenjao je brojne automobile u voznome parku kojeg se ne bi posramili niti najveći igrački svih vremena - Leo Messi i Christiano Ronaldo. Fotografije kuće u Manchesteru možete vidjeti OVDJE

Komentara 1

GR
Greben
21:31 24.03.2024.

1. Koliko mi je poznato, a poznato mi je 100%, Zlatan Ibrahimovic nije imigrant iz Jugoslavije, vec je rodhen u Svedskoj, Malmoe-u! 2. Ovaj odlomak iz Knjige prenosite, cini mi se, vec deseti put!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije